(N)Bimico's Delilah

Overskrift

Vakre Delilah skulle selges, og var egentlig også solgt. Halvparten av kjøpesummen var på konto, og mentalt var jeg innstilt på at hun skulle reise fra oss.

Meeeeen den lille schnuppa hadde tydeligvis andre planer - først fikk hun ørebetennelse og behandling med øredråper. Dette er årsaken til kallenavnet Pjuske, for kjære, vakre vene så pjusk hun så ut da......

Da ørebetennelsen var vel overstått fikk hun katarr på ene øyet, riktignok kortvarig, men både kjøper og vi tok dette som et tegn på at det var best hun ble hos oss, og så kunne heller et avkom bli solgt istedenfor ❤.

Pjuske har en vidunderlig kropp, lang, muskuløs og ragdollete, fantastisk pels, flott type og en herlig personlighet. Hun er blitt fortalt at hun er vakker litt for mange ganger, for hun har diva-nykker til tider, men det må vel være lov 😉. Nå som hun er blitt 2 år gammel har hun også, som søster Duwalina Dult, fått en utrolig bra størrelse.

Som Dulten er nå også Pjuske sterilisert, hun var dessverre grusom til å markere når hun var i løpetid (og før og etter også for den saks skyld), dessuten var jeg litt bekymret for hvordan hun ville blitt som mor.... Det absolutt mest motbydelige hun vet om er etter hva jeg har kunnet se nettopp kattunger, så det kunne gått dårlig..... Heldigvis har den siste søsteren, Desirée eid av Doris Bratthammar, fått et kull på senhøsten 2015, så linjene går videre 🙂