Frøknene våre

Dette med oppdrett var i mange år en skummel ting, så derfor tok det litt tid før jeg fikk tatt meg sammen til å kjøpe en hunkatt. Det store skrekkscenariet var å måtte selge "barna" sine, så det er noe jeg har jobbet intenst med. Ellers hadde dette blitt et kort eventyr dersom alle fra første kull ble boende.....
Da jeg begynte å rote meg inn i kattesportens verden, følte jeg meg derfor definitivt ikke klar til å begynne med noe oppdrett, så det ble til at vi hadde hankatter som ble kastrert i tur og orden.
MEN - selv om mitt hjerte alltid kommer til å omfavne Maine Coon og Abyssiner, så var det Ragdoll jeg falt for når det gjelder oppdrett. Det var på en utstilling i Göteborg hvor jeg så en fantastisk RAG a 04 kastrat, han var i panel sammen med min Faustino, og da jeg så ham visste jeg at denne Ragdollen ville vinne. Og det gjorde han 😀 Etter hvert vokste ønsket om å ha oppdrett, og jeg fikk kontakt med Solveig Damsgaard. Og siden jeg hadde et par andre gode oppdrettere å bruke som referanse ((N)Arctic Coon's og (N)Trampekatten's), så var jeg så heldig å få kjøpe lille Minigrisen vår, eller (N)Diadem's Wompey, som det står på stamtavlen hennes.

Men endelig er jeg igang, og vi har i skrivende stund 6 hunkatter i oppdrettet 😀