Kattunger født hos oss!
7 uker gammel, og nysgjerrig på alt!
Kattunger som blir født hos oss kommer til å bli overøst med kjærtegn og kos, og blir med stor sannsynlighet de mest bortskjemte pusekattene i nabolaget.
Når kattungene flytter til nye hjem er de minst 12-14 uker gamle, renslige, sosialt trenet, gitt markkur flere ganger, stambokført hos NRR, veterinærbesiktiget og vaksinert. Chipping etter avtale, men alltid dersom de skal til avl.

Juma - pappa til C-kullet
Juma er en meget vakker herremann som bor i Göteborg hos Ann Berg - S*Simbatau 🙂 Han er stor, lang, tung og deilig, med en herlig kropp og en skjønn pelskvalitet.
Alicia har en noe mildere personlighet enn sin mor, så hun flyttet like godt inn hos Ann, Juma og resten av familien, og var der i 14 dager. Og etter en ukes tid kom det tempo på kjærlighetslivet, men til vår store forundring så kom det ikke så mye som en lyd fra Alicia. Under noen av parringene..... Til gjengjeld hadde Ann hvite pelsdotter over absolutt HELE huset flere morgener, så aktivitetsnivået var det ikke noe å si på 😉
Juma er n 03, true bicolour, og har i tillegg til en fantastisk type og et helt utrolig temperament. Stor takk til deg, Ann, for at jeg fikk låne ham 😀

Diesel - pappa'en til B-gjengen :-)
Diesel er så skjønn og god og snill...... Faktisk så snill at jeg ikke helt hadde troen på at han ville takle Mini-Villsvinet, men det klarte han med glans!
Diesel har utrolig mange flotte kvaliteter, men den ene tingen som jeg VIRKELIG VIRKELIG VIRKELIG håpet å få inn på kattungene var profilen hans.
Og det ser ut til at jeg har lykkes!!! Derfor håper jeg nå at ihvertfall en av guttene går i avl, slik at jeg får mulighet til å kjøpe tilbake en jente om et par år 🙂

Pappaen til det første kullet vårt :-)
IC(N)Diadem's Ulysses er pappa til de små vidundrene vår - tusen takk til Lise Sandbugt for at hun ville overlate ham i min varetekt de par dagene det tok å lage dem :-)
Ulysses er en praktfull gutt med masse pels, som er så lys, så lys og delikat. Han har vidunderlige blå øyne, og et temperament som er til å dø for. Makan til snill gutt skal det letes lenge etter!